26.07.2014

Styropian

Styropian
Swoją nazwę zawdzięcza białej jak śnieg, porowatej w strukturze masie.

Smakuje jak? Delikatny, puszysty... serniko-bounty.
Tyle, że bez sera.

Zapraszam na styropian :)

P.S: porcje ciasta wycinałam specjalną obręczą :)








źródło: http://straga.pl/ciasta-i-ciasteczka/styropian-ciasto/

16.07.2014

Muffinki "Banana Split"

Muffinki "Banana Split"
Znacie deser "banana split"?
Jest to lodowa wariacja wokół banana, oblana czekoladą i posypana orzeszkami.
Spróbowałam zamienić ten deser w coś "pieczonego" :)
Chyba się udało! 

P.S.: Z pozdrowieniami dla J.! ;)




źródło: "Muffiny. Małe, ale za to pyszne"
Copyright © 2016 My Caprice , Blogger