26.07.2014

Styropian

Swoją nazwę zawdzięcza białej jak śnieg, porowatej w strukturze masie.

Smakuje jak? Delikatny, puszysty... serniko-bounty.
Tyle, że bez sera.

Zapraszam na styropian :)

P.S: porcje ciasta wycinałam specjalną obręczą :)








źródło: http://straga.pl/ciasta-i-ciasteczka/styropian-ciasto/

4 komentarze:

  1. Ale super przepis :) I wyglądają super,

    OdpowiedzUsuń
  2. Bardzo lubię :) Twój wygląda fantastycznie :)

    OdpowiedzUsuń
  3. wyglądają rewelacyjnie :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Cudownie wyglądają te serniczki bez sera.
    Koniecznie muszę wypróbować:)

    www.zakochana-w-kuchni.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń

Copyright © 2016 My Caprice , Blogger